tiistai 16. huhtikuuta 2013

Leikekortti, nro 11/2013

Ihanainen Heidin Korttipaja tässä päivänä eräänä oli laittanut naamakirjaan päivityksen, että leikkeitä jaossa 10:lle ensimmäiselle kommentoijalle testaamista varten. Ja minä ehdin siihen joukkoon. Mutta minulla kun tuo työ aina välillä haittaa harrastusta, niin tässä vasta ensimmäinen valmis tekeleeni. Suunnittelu alkoi juurikin tuosta leikkeestä. Olen tuon leikkeen ensin värittänyt DistressInkin musteella, sitten leimasin siihen tekstiä ja lopuksi vielä suihkutin siihen päälle Spray & Sparkle kimallusta. Jokaisen vaiheen annoin kuivua erikseen ennen seuraavaa. Tosin tuo kuivuminen ei kauaa kestänyt. Ja kas lopulta leikkeestä sitten tulikin kello. Ja lopputuloksena oli kortti pienokaiselle. 

Heidin Korttipaja siis tosiaan itse valmistaa näitä leikkeitä, joita on monenlaisia vaihtoehtoja. Ja jos vielä sattuisi niin, ettet mieleistäsi kuviota löydä, tekee Heidi sen sinulle tilauksesta. Käyhän kurkkaamassa, laitoin sinulle linkin tekstini alkuun. 
Kellotaulussa näkyy hieman huonosti nuo numerot, jotka kohokuvioina on, taisin valita hieman liian paksun kartongin siihen. Mutta kuvia on ainakin riittävästi ja sain niin ikuistettua myös tuon leikkeen ihanan kimalluksen.

2 kommenttia:

Olet aina tervetullut!
Kommenttisi on lahja minulle, jota arvostan suuresti, kiitos sinulle.
-Arja-