tiistai 29. toukokuuta 2012

Onnittelukortti, nro 56/2012 *Myyty*

Niin sitten verhoista leikkasin pitsikukkasia sekä lehtiä, jotka misteillä värjäsin. Kukkien keskustaan hieman helmiä. Itsetehdyt perhoset mahtuivat joukkoon mainiosti sekä hieman muuta koristusta mausteeksi.

2 kommenttia:

  1. Arja, Mulla on Idea! Mä tarttisin hääkortin kavereille, ja ensin pähkäiltyäni mä jotenkin löysin tieni tänne ja sit päätin, et pistän sulle viestiä. Eli, pystytkö sä tekeen onnittelukortin, joka ois ihan järjettömän iso? siis, en ees tiedä, että mistä materiaalista sellainen kortti pitäisi tehdä, mutta idea olis ollu, että se ois siis ihan oikeasti ollut ISO. Sen voisi viedä yllärinä juhlapaikalle, seisomaan lattialle, ja johon ihmiset voisivat kirjoittaa. Mutta sellaista matskua, että se jaksaisi "seistä" ja kuitenkin sellaista, että häiden jälkeen siitä saisi vaikka tuunailtua ison taulun vihkiparin seinälle? Kehitysehdotuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt joutuu vähän miettimään, yks idea tuli kyllä heti mieleeni, täytyy vähän suorittaa tutkimusta. Ilmoittelen sitte miten asia edistyy, vai edistyykö se...

      Poista

Olet aina tervetullut!
Kommenttisi on lahja minulle, jota arvostan suuresti, kiitos sinulle.
-Arja-