sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tuunattuja perhosia

Suuri Käsityökerho lehdessä nro 5-6 kesäliitteessä oli kaavakuva kolmeen erinäköiseen perhoseen. Niistä sitten kopioin itselleni mallit ja leikkasin perhosia kartongista. Tarkoituksena oli koristella perhoset tehosteaineilla.
 Perhoseni ovat kaikki tehty tuolla ylimmällä mallilla. Ensin hieman Inkkasin niitä valitsemillani väreillä, laitoin Glossy Accentsia ja harsokangasta. Tämän jälkeen sipaisin perhosiin lumiefektiainetta ja kimallehilettä. Vielä lakkasin perhoset spraylakalla, jottei kimallukset karise pois. 
 Tässä vaiheessa perhosten piti olla valmiit, kuten olin suunnitellut. Mutta...en ollutkaan lopputulokseen tyytyväinen, joten tästä alkoi tuunaus. Leimasin kartongille perhosia, Inkadinkadon setti nro 8, josta löytyy käyttämäni leimasin. Kuvat leikkasin saksilla irti. Inkkasin leimaamieni perhosten reunat, laitoin kimalleliimaa, helmiä runsaasti sekä päälle Glimmer Mistiä, helmen sävyistä. Kun perhoseni olivat kuivuneet, kiinnitin ne noihin tehosteaineella tehtyihin perhosiin taivuttaen hieman siipiä koholle. Ja nyt on bling, bling.
Läheltä kuvattuna
 Ja nyt olen aikaansaannoksiini niin tyytyväinen. Tein samalla systeemillä myös kukkasia, mutta esittelen niitä sitten ensi kerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet aina tervetullut!
Kommenttisi on lahja minulle, jota arvostan suuresti, kiitos sinulle.
-Arja-