sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Hovissa asiat muuttuu!!!

Askartelemaan aloin, korttia... mutta miten tässä taas näin kävi. Niin vaan huomasinkin askartelevani perhosia. Käytin perhosiin 300g akvarellikartonkia. Lävistimenä oli Martha Stewartin leikkuri, joka juuri ja juuri jaksoi lävistää tuon kartongin eli kannattaa valita hieman ohuempi kartonki. Lopputulos oli kyllä kivan tukeva, joka kesti monet sörsselit. Värjäsin koristeet itse tehdyillä Misteillä, joihin kuivumisen jälkeen leimasin kuviota tekstileimasimella. 
 Tämän jälkeen alkoi kokeiluleikki. Yhteen punaiseen kokeilin lumiefektiainetta, useampaan laitoin Crystal Glaze ja noihin liiloihin laitoin Pebeon Pearl Touchia. Sitten niihin piti saada jotain kimaltavaa ja koska muuta ei käytettävissä ollut, laitoin niihin embossausjauhetta. Pariin perhoseen laitoin "tuntosarvet" heteistä ja keskelle muutaman helmen. 
 Tässä kohtaa koristeet kyllä mielestäni näyttivät kivoilta, mutta huomasin kuitenkin, että minulla onkin pieni ongelma. En voinnut kuumentaa embossausjauhetta kiinni, sillä sen alle laittamani aineet olisivat tietysti sulaneet ja valuneet pois tai niin mä ainakin kuvittelin. Ja toiseksi se ongelma oli siinä, että tuo embossausjauhe tarttui tietysti kaikki sormiin. Joten ratkaisin ongelmani siten, että suihkutin koristeet spraylakalla. 
Lopullinen ulkonäkö on tässä, eikä tartu enää jauhe sormiin. Koristeet ovat edelleen ryhdikkäät kaiken tämän käsittelyn jälkeen, joten siinä mielessä tuo vahva kartonki oli kyllä hyvä valinta. Nyt mulla on sitten tuo  vihreä perhonen, jonka vuoksi alun perin tähän hommaan rupesin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet aina tervetullut!
Kommenttisi on lahja minulle, jota arvostan suuresti, kiitos sinulle.
-Arja-